• Free Fall Life Boats & Structures Inspections

  • Drilling Tower & Platform Structural Inspections

  • Rigging

  • Stud Bolts Replacement

  • The Future View on Your Assets

Design by Za Studio

IRATA Full Membership

Crane Inspection Services is een IRATA “FULL MEMBER”, wat rope access methodes gebruikt voor inspectie, reparatie en onderhoud. Dit werk wordt vrijwel altijd uitgevoerd op hoogte of/en een moeilijk te bereiken locatie.

We vinden onze klanten in de offshore-energie industrie, maritieme infrastructuur en de sector van duurzame windenergie. We noemen de Noordzee onze 'thuis', maar Crane Inspection Services is wereldwijd actief.

Service op hoog niveau

Crane Inspection Services biedt toegang, inspectie, reparatie en onderhoud op hoog niveau aan alle on- en offshore-industrieën. Met behulp van veilige en juiste technieken voor rope-access brengen we IRM naar een hoger niveau en noemen dat IRM². IRM kwadraat is wat we al onze klanten bieden op elke locatie of hoogte.

Crane Inspection Services sinds 2002. In 2002 ontstond Crane Inspection Services, gespecialiseerd in de inspectie van offshore- en havenkranen. Crane Inspection Services heeft zeer gemotiveerde, bekwame en gekwalificeerde inspecteurs en is volledig geaccrediteerd door de Nederlandse Raad voor Accreditatie onder nummer I-164 voor het uitvoeren van kraaninspecties volgens het TCVT W2-01e certificatieschema.

visit the TCVT visit the IRATA